Klinikken har igen åben for patienter.

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.
Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Vi kan kontaktes i telefontiden mellem kl. 8-12

ALMINDELIG TANDBEHANDLINg

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får foretaget et almindeligt tandeftersyn. På den måde kan vi opdage begyndende tandskader, inden de udvikler sig, og sætte ind med en forebyggende behandling. Ved et almindeligt tandeftersyn tilbyder vi en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og misfarvninger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, om at tage oversigtsrøntgenbilleder (bitewings) hver 2.-4. år. Det er for at opdage huller og paradentose så tidligt i forløbet som muligt.​

Hvilken tandpleje, der i det daglige er mest effektiv, er meget individuelt. Vi sørger derfor altid for en grundig vejledning i personlig tandpleje.

Vi udfører cariesdiagnostik og behandling efter helt opdaterede principper og med de nyeste materialer og teknikker. Sundhedsstyrelsens retningslinjer for materialevalg til fyldninger tillader kun undtagelsesvis brug af sølvamalgam, og klinikken anvender som standard plastmaterialer. Desuden udføres æstetisk behandling inkl. blegning.​​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15