​Proteser hos Tandlægerne Viborgvej 113

Proteser er unægtelig blevet anderledes, end de var for få årtier siden, og dertil kommer, at behovet for proteser langsomt falder. Der kan være forskellige årsager til, at der opstår et behov for proteser, og det kan for eksempel være adskillige store huller i tænderne, paradentose, slidtage samt medfødt tandmangel.

Vi tilbyder alt i proteser herunder hel- og delproteser

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi alle former for proteser, herunder hel- og delproteser. 

Mange tror fejlagtigt, at det er bedre at få alle tænderne trukket ud, selvom der er nogle få sunde tænder tilbage, men det er ikke korrekt, for det kan være en fordel at bevare enkelte tænder.​

Du kan få en delprotese, hvis du har enkelte eller flere tænder tilbage, og en delprotese er i de fleste tilfælde en bedre løsning end en helprotese.

Helproteser fungerer som regel fint i overmunden, men i undermunden opstår der hyppigt problemer med, at den sidder løs. Dette kan i dag løses med implantater. Ved hjælp af et tryklås-system kan man få protesen til at sidde stabilt.

​Moderne proteser bliver fremstillet i naturtro farver og former, og vi kan næsten altid finde tænder, som ligner dine egne. Vi laver naturligvis grundige afstøbninger af gummerne, så din protese kommer til at sidde godt og give et pænt resultat.

Bestil en konsultation, hvor vi drøfter proteser

​Du er velkommen til at ringe til Tandlægerne Viborgvej 113, hvis du overvejer en hel- eller delprotese. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder. 

Ring på telefon 86 15 51 05 eller skriv til kontakt@tv113.dk for at aftale nærmere.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280