Klinikken har igen åben for patienter.

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.
Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Vi kan kontaktes i telefontiden mellem kl. 8-12

​Proteser hos Tandlægerne Viborgvej 113

Proteser er unægtelig blevet anderledes, end de var for få årtier siden, og dertil kommer, at behovet for proteser langsomt falder. Der kan være forskellige årsager til, at der opstår et behov for proteser, og det kan for eksempel være adskillige store huller i tænderne, paradentose, slidtage samt medfødt tandmangel.

VI TILBYDER ALT I PROTESER HERUNDER HEL- OG DELPROTESER

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi alle former for proteser, herunder hel- og delproteser. 

Mange tror fejlagtigt, at det er bedre at få alle tænderne trukket ud, selvom der er nogle få sunde tænder tilbage, men det er ikke korrekt, for det kan være en fordel at bevare enkelte tænder.​

Du kan få en delprotese, hvis du har enkelte eller flere tænder tilbage, og en delprotese er i de fleste tilfælde en bedre løsning end en helprotese.

Helproteser fungerer som regel fint i overmunden, men i undermunden opstår der hyppigt problemer med, at den sidder løs. Dette kan i dag løses med implantater. Ved hjælp af et tryklås-system kan man få protesen til at sidde stabilt.

​Moderne proteser bliver fremstillet i naturtro farver og former, og vi kan næsten altid finde tænder, som ligner dine egne. Vi laver naturligvis grundige afstøbninger af gummerne, så din protese kommer til at sidde godt og give et pænt resultat.

BESTIL EN KONSULTATION, HVOR VI DRØFTER PROTESER

​Du er velkommen til at ringe til Tandlægerne Viborgvej 113, hvis du overvejer en hel- eller delprotese. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder. 

Ring på telefon 86 15 51 05 eller skriv til kontakt@tv113.dk for at aftale nærmere.​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15