Tandkroner og tandbroer

En knækket tand kan ofte repareres med plast, men hvis frakturen er stor, kan det være nødvendigt med en krone. Hvis du mangler flere tænder ved siden af hinanden, kan de erstattes med en tandbro. En tandbro kan være en billigere løsning end et implantat.

Vi tilbyder specialtilpassede tandkroner og tandbroer

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi specialtilpassede tandkroner, hvis din tand er defekt, er rodbehandlet eller misdannet.

​Vi tilbyder tandkroner og tandbroer i rent porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn (metal-keramik), der begge ligner naturlige tænder. Vi laver også tandkroner i guld, hvis dette skulle ønskes. 

Vi påsætter tandkroner og tandbroer nænsomt

​Vi sikrer altid, at du er godt bedøvet, når vi skal montere tandkroner og tandbroer. Løbende under behandlingen vil vi orientere dig om, hvad der skal ske, hvorfor det skal ske, og hvornår det skal ske, så vi kan minimere eventuel nervøsitet.

​Du kan bestille tid til tandkroner og tandbroer ved at kontakte os enten på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280