​Klinikken har begrænset åbent pga corona krisen

Foreløbig er det kun muligt at få behandlet akutte tilstande og sundhedsmyndighederne har indtil videre fastsat dette krav til d. 1. juli 2020

​Vi har telefontid tirsdag og torsdag 8.30-9.00 og kan derudover træffes på mail:

kontakt@tv113.dk

sikker og professionel Paradentosebehandling

Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus, tæt på både Åbyhøj og Risskov, tilbyder paradentosebehandling, og den består normalt af en rensning af de dybe tandkødslommer, så der kan ske en opdeling af vævet omkring tænderne. I særligt vanskelige tilfælde henviser vi til en specialist.

​Når du er kommet i behandling for paradentose hos os, skal du komme her hver tredje måned. Her vil vi følge op på sygdommen, og løbende give dig en grundig vejledning i, hvordan du selv skal passe dine tænder.

Med den rette paradentosebehandling kan en videreudvikling af sygdommen oftest stoppes, og yderligere angreb kan forebygges.

Vi bestræber os altid på, at du hele tiden er oplyst om, hvad der skal ske, og hvorfor vi gør, som vi gør - Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lægger dig ned i tandlægestolen.

HVAD ER PARADENTOSE?

Paradentose er en betændelse i den knogle, som tænderne sidder fast i. 

Sygdommen fører til, at knoglen langsomt forsvinder, og i sidste ende kan tanden blive løs og mistes. Paradentose skyldes bakterier, men andre forhold som rygning, nedsat immunforsvar, stress og diabetes kan også have betydning for sygdommen. Dertil kommer, at man kan være arveligt disponeret.

Betændelsen starter altid i tandkødet, hvorfra den breder sig ned langs tandroden. Tandkødet bliver slapt, og bakterier og tandsten trænger dybere og dybere ned, og knoglen vil langsomt forsvinde. Derfor består paradentosebehandling af en grundig dybdegående tandrensning, der skal følges op af en meget omhyggelig hjemmetandpleje. I svære tilfælde kan medicinsk behandling og operation komme på tale.

BESTIL TID TIL EN PARADENTOSEBEHANDLING

​Du kan kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 i Århus, hvis du ønsker paradentosebehandling. Ring til os på telefon 86 15 51 05 eller skriv til kontakt@tv113.dk.

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15