Sikker og professionel paradentosebehandling

Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus, tæt på både Egå og Skæring, tilbyder paradentosebehandling, og den består normalt af en rensning af de dybe tandkødslommer, så der kan ske en opdeling af vævet omkring tænderne. I særligt vanskelige tilfælde henviser vi til en specialist.

​Når du er kommet i behandling for paradentose hos os, skal du komme her hver tredje måned. Her vil vi følge op på sygdommen, og løbende give dig en grundig vejledning i, hvordan du selv skal passe dine tænder. Med den rette paradentosebehandling kan en videreudvikling af sygdommen oftest stoppes, og yderligere angreb kan forebygges.

Vi bestræber os altid på, at du hele tiden er oplyst om, hvad der skal ske, og hvorfor vi gør, som vi gør - Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lægger dig ned i tandlægestolen.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en betændelse i den knogle, som tænderne sidder fast i. 

Sygdommen fører til, at knoglen langsomt forsvinder, og i sidste ende kan tanden blive løs og mistes. Paradentose skyldes bakterier, men andre forhold som rygning, nedsat immunforsvar, stress og diabetes kan også have betydning for sygdommen. Dertil kommer, at man kan være arveligt disponeret. 

Betændelsen starter altid i tandkødet, hvorfra den breder sig ned langs tandroden.Tandkødet bliver slapt, og bakterier og tandsten trænger dybere og dybere ned, og knoglen vil langsomt forsvinde. Derfor består paradentosebehandling af en grundig dybdegående tandrensning, der skal følges op af en meget omhyggelig hjemmetandpleje. I svære tilfælde kan medicinsk behandling og operation komme på tale.

Bestil tid til en paradentosebehandling

​Du kan kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 i Århus, hvis du ønsker paradentosebehandling. 

Ring til os på telefon 86 15 51 05 eller skriv til kontakt@tv113.dk.

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280