Klinikken har igen åben for patienter.

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.
Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Vi kan kontaktes i telefontiden mellem kl. 8-12

Tandblegning til hvidere tænder

Tandblegning er en kosmetisk behandling, der kan ske i forlængelse af en tandrensning.

​De fleste af os får tiltagende mere gule tænder med alderen. Derudover kan rygning, kaffe, te samt andre former for mad- og drikkevarer misfarve selve emaljen, så tænderne bliver mere gullige. Her vil det være aktuelt med en konkret tandblegning, hvis du ønsker at få dit hvide smil tilbage.

 

VI TILBYDER TANDBLEGNING MED SPECIALTILPASSEDE SKINNER

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus anbefaler vi tandlægestyret hjemmeblegning med specialtilpassede skinner, da metoden er skånsom, men samtidig effektiv.

 Vi vurderer altid nøje, om dine tænder og tandkød egner sig til en tandblegning. Hvis dette er tilfældet, tager vi aftryk af dine tænder for at fremstille skinner, og du vil modtage en udførlig beskrivelse af, hvordan du skal blege dine tænder, samt hvordan du bedst vedligeholder dit flotte resultat. 

Hvis du har plastfyldninger i fortænderne, vil det i nogle tilfælde være en god idé at få disse udskiftet efter blegningen, således at farven på fyldningerne passer til farven på dine tænder. 

Bemærk at du kan genbruge skinnerne, hvis du ønsker at genopfriske resultatet efter nogle år. Ring blot til os, så sender vi en pakke blegegel til en overkommelig pris.

​Vi tilbyder også blegning af enkelte tænder, hvis de er misfarvede efter eksempelvis en rodbehandling.

VI BENYTTER GODKENDTE PRODUKTER TIL TANDBLEGNING

​Vi anvender naturligvis kun de af Sundhedsstyrelsen godkendte produkter til tandblegning.

 Hvis du ønsker dit smil tilbage, eller blot ønsker flere oplysninger, kan du kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05, ligesom du kan sende en e-mail til kontakt@tv113.dk.​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15