Få hvidere tænder med en tandblegning

En skånsom og mild blegning af dine tænder

Tandblegning er en kosmetisk behandling, der kan ske i forlængelse af en tandrensning. De fleste af os får tiltagende mere gule tænder med alderen. Derudover kan rygning, kaffe, te samt andre former for mad- og drikkevarer misfarve selve emaljen, så tænderne bliver mere gullige. Her vil det være aktuelt med en konkret tandblegning, hvis du ønsker at få dit hvide smil tilbage – og det står vi klar til at hjælpe dig! 

Vi har base i Aarhus, og derfor har vi mange kunder fra blandt andet Egå, Skæring og omegn.

En tilpasset skinne til tandblegning

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 anbefaler vi en tandlægestyret hjemmeblegning med specialtilpassede skinner, da metoden er skånsom men samtidig effektiv. 

Vi vurderer altid nøje, om dine tænder og tandkød egner sig til en tandblegning. Hvis dette er tilfældet, tager vi aftryk af dine tænder for at fremstille skinner, og du vil modtage en udførlig beskrivelse af, hvordan du skal blege dine tænder, samt hvordan du bedst vedligeholder dit flotte resultat.

Hvis du har plastfyldninger i fortænderne, vil det i nogle tilfælde være en god idé at få disse udskiftet efter blegningen, således at farven på fyldningerne passer til farven på dine tænder.

Bemærk at du kan genbruge skinnerne, hvis du ønsker at genopfriske resultatet efter nogle år. Ring blot til os, så sender vi en pakke blegegel til en overkommelig pris. Vi tilbyder også blegning af enkelte tænder, hvis de er misfarvede efter eksempelvis en rodbehandling.

Vi benytter kun de bedste produkter til en tandblegning

​Vi anvender naturligvis kun Sundhedsstyrelsens godkendte produkter til tandblegning. Hvis du ønsker dit smil tilbage, eller blot ønsker flere oplysninger, kan du kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05, ligesom du kan sende en e-mail til kontakt@tv113.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din tandblegning!

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280