Implantater hos Tandlæger i aarhus

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der kan indsættes i knoglen, hvorpå der påsættes tandkroner eller tandbroer. Implantater fremstilles af titanium og ligner til forveksling en lille skrue. Skruen bliver opereret ind i kæben, hvorpå den langsomt vil vokse sammen med knoglen.

VI KAN INDSÆTTE IMPLANTATER HVIS DU MANGLER EN TAND

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi at indsætte implantater og påsætte tandkroner eller tandbroer. Vi laver det indledende arbejde, hvorpå vi henviser til en kæbekirurg, som indsætter tandimplantatet. Det er dygtige og erfarne kirurger, som vi har samarbejdet med i mange år.

VI PÅSÆTTER TANDKRONER OG TANDBROER PÅ IMPLANTATER

​Derefter tager vi over, og påsætter tandkronen der skal erstatte en tand, eller tandbroen der skal erstatte flere tænder ved siden af hinanden. Vi sikrer naturligvis, at du er godt bedøvet, ligesom vi hele tiden fortæller, hvad der skal ske, så du kan føle dig tryg og sikker under vores behandling.

Du kan bestille tid til at få indsat implantater hos Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon

86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk. Her er du naturligvis også velkommen til at stille indledende spørgsmål til indgrebet.

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15