Implantater hos Tandlæger i Aarhus

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der kan indsættes i knoglen, hvorpå der påsættes tandkroner eller tandbroer. Implantater fremstilles af titanium og ligner til forveksling en lille skrue. Skruen bliver opereret ind i kæben, hvorpå den langsomt vil vokse sammen med knoglen.

Vi kan indsætte implantater hvis du mangler en tand

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi at indsætte implantater og påsætte tandkroner eller tandbroer. Vi laver det indledende arbejde, hvorpå vi henviser til en kæbekirurg, som indsætter tandimplantatet. Det er dygtige og erfarne kirurger, som vi har samarbejdet med i mange år.​

Vi påsætter tandkroner og tandbroer på implantater

​Derefter tager vi over, og påsætter tandkronen der skal erstatte en tand, eller tandbroen der skal erstatte flere tænder ved siden af hinanden. Vi sikrer naturligvis, at du er godt bedøvet, ligesom vi hele tiden fortæller, hvad der skal ske, så du kan føle dig tryg og sikker under vores behandling.

Du kan bestille tid til at få indsat implantater hos Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon

86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk. Her er du naturligvis også velkommen til at stille indledende spørgsmål til indgrebet.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280