Knækket tand bør behandles hurtigt

Der kan være flere årsager til en knækket tand. En hyppig årsag er, at der er et stort hul i tanden, eller at tanden har en stor fyldning. 

En tand med en stor fyldning er mere udsat for at knække, hvis man for eksempel bider i noget hårdt, end en tand uden en fyldning. En tand kan også frakturere ved et uheld eller sammenstød, eller hvis der er revner i den.

Vi kan tilbyde flere løsninger ved en knækket tand

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus, tæt på både Åbyhøj og Risskov, tilbyder vi forskellige løsninger af en knækket tand. Oftest vil vi kunne reparere din tand med en plastfyldning med det samme, men af og til kan det være nødvendigt at lægge en plan og aftale en ny tid.

I tilfælde af en skarp kant der generer din tunge, vil vi naturligvis beslibe tanden, eller lægge en midlertidig fyldning, så du kan gå herfra uden gener. 

Hvis du har flækket tanden, bør du kontakte os

​I de fleste tilfælde kan en knækket tand genopbygges i plast, mens det i andre tilfælde kan være nødvendigt med en tandkrone. I enkelte tilfælde er det nødvendigt med et tandimplantat eller en bro. Alternativet er, at vi blot trækker tanden ud og ikke gør yderligere, men dette kan medføre, at ens tandsæt rykker sig, hvilket også kan skabe problemer.

Kontakt Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk, hvis du har en knækket tand.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280