Knækket tand bør behandles hurtigt

Der kan være flere årsager til en knækket tand. En hyppig årsag er, at der er et stort hul i tanden, eller at tanden har en stor fyldning. 

En tand med en stor fyldning er mere udsat for at knække, hvis man for eksempel bider i noget hårdt, end en tand uden en fyldning. En tand kan også frakturere ved et uheld eller sammenstød, eller hvis der er revner i den.

VI KAN TILBYDE FLERE LØSNINGER VED EN KNÆKKET TAND

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus, tæt på både Åbyhøj og Risskov, tilbyder vi forskellige løsninger af en knækket tand. Oftest vil vi kunne reparere din tand med en plastfyldning med det samme, men af og til kan det være nødvendigt at lægge en plan og aftale en ny tid.

I tilfælde af en skarp kant der generer din tunge, vil vi naturligvis beslibe tanden, eller lægge en midlertidig fyldning, så du kan gå herfra uden gener. 

HVIS DU HAR FLÆKKET TANDEN, BØR DU KONTAKTE OS

​I de fleste tilfælde kan en knækket tand genopbygges i plast, mens det i andre tilfælde kan være nødvendigt med en tandkrone. I enkelte tilfælde er det nødvendigt med et tandimplantat eller en bro. Alternativet er, at vi blot trækker tanden ud og ikke gør yderligere, men dette kan medføre, at ens tandsæt rykker sig, hvilket også kan skabe problemer.

 Kontakt Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk, hvis du har en knækket tand.​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15