Hos os tages tandlægeskræk alvorligt

Få en god oplevelse hos tandlægen

De færreste elsker at komme til tandlægen – og mange har faktisk rigtig svært ved det. Omfanget af tandlægeskræk i befolkningen falder dog i takt med, at børnetandplejen bliver bedre til at gøre børn fortrolige med tandlæger. Derudover er moderne teknik og tilgang med til at minimere smerter og ubehag under en tandbehandling. 

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe vores patienter med at få en god oplevelse hos tandlægen. Vi holder til i Aarhus, og mange af vores kunder kommer blandt andet fra Egå, Skæring og Aarhus N.

Vi har forståelse for din angst

​Tandlægeskræk er dog stadig et problem, uagtet hvorfor den er der. Det kan medføre, at patienten stopper med at komme til tandlæge, hvilket ofte fører til, at der skal en endnu større behandling til. Tandlægeskræk handler i virkeligheden ikke så meget om patienten, men om hvorvidt tandlægen respekterer og forholder sig til den.

Vi har stor forståelse for tandlægeskræk, og derfor er der ikke noget, som er hverken flovt eller pinligt hos os. Hvis du er meget nervøs, kan vi aftale, at vi ikke behandler noget ved den første konsultation. Vi går med andre ord frem i et tempo, som passer dig og din tandlægeskræk. 

Vi sørger for hele tiden at orientere dig om, hvad der skal ske, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet.

Fortæl os om din tandlægeskræk

​Tryghed og omsorg er i det hele taget nøgleord hos os. Vi taler gerne om dine eventuelle uheldige erfaringer, ligesom vi vil snakke os ind til, hvad du reelt er urolig for, samt om der er særlige hensyn du ønsker vi skal tage til dig.

Du kan bestille tid hos os på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk, og husk at fortælle, at du har tandlægeskræk, herunder om du vurderer skrækken til at være mild, mellem eller svær.

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280