Klinikken har igen åben for patienter.

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.
Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Vi kan kontaktes i telefontiden mellem kl. 8-12

Tandlægeskræk tages alvorligt hos os

De færreste elsker at komme til tandlæge - og dertil kommer, at det oven i købet koster penge. Omfanget af tandlægeskræk i befolkningen falder dog i takt med, at børnetandplejen bliver bedre til at gøre børn fortrolige med tandlæger. Derudover er moderne teknik og tilgang med til at minimere smerter og ubehag under en tandbehandling.

​Tandlægeskræk er dog stadig et problem, uagtet hvorfor den er der. Det kan medføre, at patienten stopper med at komme til tandlæge, hvilket ofte fører til, at der skal en endnu større behandling til. Tandlægeskræk handler i virkeligheden ikke så meget om patienten, men om, hvorvidt tandlægen respekterer og forholder sig til den.

VI HAR STOR FORSTÅELSE FOR DIN ANGST

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus, tæt på både Åbyhøj og Risskov har vi forståelse for tandlægeskræk, og derfor er der ikke noget, som er hverken flovt eller pinligt hos os.

Hvis du er meget nervøs, kan vi aftale, at vi ikke behandler noget ved den første konsultation. Vi går med andre ord frem i et tempo, som passer dig og din tandlægeskræk. Vi sørger for hele tiden at orientere dig om, hvad der skal ske, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet.

FORTÆL AT DU HAR TANDLÆGESKRÆK, NÅR DU BESTILLER TID

​Tryghed og omsorg er i det hele taget nøgleord hos os. Vi taler gerne om dine eventuelle uheldige erfaringer, ligesom vi vil snakke os ind til, hvad du reelt er urolig for, samt om der er særlige hensyn du ønsker vi skal tage til dig. 

Du kan bestille tid hos os på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk, men husk at fortælle, at du har tandlægeskræk, herunder om du vurderer skrækken til at være mild, mellem eller svær.

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15