Klinikken har igen åben for patienter.

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.
Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Vi kan kontaktes i telefontiden mellem kl. 8-12

Tandkroner og tandbroer

En knækket tand kan ofte repareres med plast, men hvis frakturen er stor, kan det være nødvendigt med en krone. Hvis du mangler flere tænder ved siden af hinanden, kan de erstattes med en tandbro. En tandbro kan være en billigere løsning end et implantat.

VI TILBYDER SPECIALTILPASSEDE TANDKRONER OG TANDBROER

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus tilbyder vi specialtilpassede tandkroner, hvis din tand er defekt, er rodbehandlet eller misdannet.

​Vi tilbyder tandkroner og tandbroer i rent porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn (metal-keramik), der begge ligner naturlige tænder. Vi laver også tandkroner i guld, hvis dette skulle ønskes. 

VI PÅSÆTTER TANDKRONER OG TANDBROER NÆNSOMT

​Vi sikrer altid, at du er godt bedøvet, når vi skal montere tandkroner og tandbroer. Løbende under behandlingen vil vi orientere dig om, hvad der skal ske, hvorfor det skal ske, og hvornår det skal ske, så vi kan minimere eventuel nervøsitet.

​Du kan bestille tid til tandkroner og tandbroer ved at kontakte os enten på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk.​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15