​Rodbehandling hos gode tandlæger i Aarhus

Der kan være flere forskellige årsager til at en rodbehandling er nødvendig. Hvis et hul er blevet meget dybt, kan der trænge bakterier ind til nerven, hvorved der kan opstå en betændelse. Denne betændelse giver ofte stærke smerter som kun kan fjernes med en rodbehandling.

​Manglende rodbehandling kan medføre, at betændelsen spreder sig til rodspidsen, og i værste fald kan det føre til en tandbyld, og på sigt løsning af tanden. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at vente for længe med behandlingen. Ved en rodbehandling fjerner man det døde nervevæv, og herved forsvinder smerterne, og der vil ske en opheling.

 

Vi tilbyder nænsom og moderne behandling

​At foretage rodbehandlinger er en af vores spidskompetencer hos Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus nær Aahus N, Skæring og Egå, og vi er naturligvis altid opdaterede med de nyeste teknikker og metoder, så vi kan udføre en nænsom behandling.

Vi sikrer altid, at du er godt bedøvet, ligesom vi løbende fortæller, hvad der skal ske gennem hele behandlingen. Således kan vi fjerne den værste nervøsitet ved et større indgreb, som en rodbehandling er. Tryghed og omsorg er med andre ord nøgleord hos os, uagtet du har tandlægeskræk eller blot tænker, at det er ubehageligt.

Har du brug for en rodbehandling, kan du ringe til os

​Du er velkommen til at kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 i Aarhus nær Risskov og Åbyhøj, hvis du tror, at du har behov for en rodbehandling. 

Du kan ringe til klinikken på telefon 86 15 51 05, men du kan også sende en e-mail til kontakt@tv113.dk, hvorpå vi svarer tilbage hurtigst muligt.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280