Huller i tænder (caries) behandles

Huller i tænderne (caries) er den mest velkendte tandsygdom, og de fleste mennesker oplever i deres levetid at få et hul i tanden.

​Huller i tænderne har typisk et langsomt udviklingsforløb, og manglende behandling af hullet kan føre til smerter og senere til betændelse i roden.

Tanden vil med andre ord blive brudt helt eller delvist ned, men det kan ske uden smerter eller ubehag.

​Selvom tanden er blevet behandlet, kan det alligevel forekomme, at fyldningen skal udskiftes senere i livet, og især gamle sølvamalgam-fyldninger kan med fordel udskiftes til plast.

VI BENYTTER PLAST TIL HULLER I TÆNDER

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus lægger vi meget vægt på at instruere dig i, hvordan du selv kan forhindre, at hullet udvikler sig. Fokus er her på en forbedret mundhygiejne.

En grundig vejledning, hvis der er behov for det, er vores mærkesag, så du fremadrettet kan undgå huller.

Hvis der skal behandles, benytter vi udelukkende plastfyldninger af sundheds- og miljømæssige hensyn, og alle vores materialer er naturligvis godkendte. Dertil kommer, at vi hele tiden holder os opdaterede på feltet. På den måde kan vi sikre den bedste behandling og mest holdbare løsning.

​Vi sørger naturligvis for, at du altid er informeret om, hvad der skal ske, mens vi behandler dig, så du kan føle dig tryg når du ligger i tandlægestolen.

VED MISTANKE OM HULLER I TÆNDER BØR DU BESTILLE TID

​Hvis du har mistanke om huller i tænderne, eller hvis du ønsker et tandeftersyn, kan du kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk for at bestille tid eller aftale nærmere.​

Om tandlægerne​

Tandlægerne Viborgvej 113​

CVR: 35397280

Adresse

Viborgvej 113

8210 Århus V​

Kontakt os​

Telefon: 86 15 51 05

E-mail: kontakt@tv113.dk 

Åbningstider​

​Man-, Tirs- og Torsdag: 8 - 17

Onsdag: 8 - 16

Fredag: 8 - 15