Huller i tænder (caries) behandles

Huller i tænderne (caries) er den mest velkendte tandsygdom, og de fleste mennesker oplever i deres levetid at få et hul i tanden.

​Huller i tænderne har typisk et langsomt udviklingsforløb, og manglende behandling af hullet kan føre til smerter og senere til betændelse i roden.

Tanden vil med andre ord blive brudt helt eller delvist ned, men det kan ske uden smerter eller ubehag.

​Selvom tanden er blevet behandlet, kan det alligevel forekomme, at fyldningen skal udskiftes senere i livet, og især gamle sølvamalgam-fyldninger kan med fordel udskiftes til plast.

Vi benytter plast til huller i tænder

​Hos Tandlægerne Viborgvej 113 nær Åbyhøj i Aarhus lægger vi meget vægt på at instruere dig i, hvordan du selv kan forhindre, at hullet udvikler sig. Fokus er her på en forbedret mundhygiejne.

En grundig vejledning, hvis der er behov for det, er vores mærkesag, så du fremadrettet kan undgå huller.

Hvis der skal behandles, benytter vi udelukkende plastfyldninger af sundheds- og miljømæssige hensyn, og alle vores materialer er naturligvis godkendte. Dertil kommer, at vi hele tiden holder os opdaterede på feltet. På den måde kan vi sikre den bedste behandling og mest holdbare løsning.

​Vi sørger naturligvis for, at du altid er informeret om, hvad der skal ske, mens vi behandler dig, så du kan føle dig tryg når du ligger i tandlægestolen.

Ved mistanke om huller i tænder bør du bestille tid

​Hvis du har mistanke om huller i tænderne, eller hvis du ønsker et tandeftersyn, kan du kontakte Tandlægerne Viborgvej 113 på telefon 86 15 51 05 eller på kontakt@tv113.dk for at bestille tid eller aftale nærmere.​

Hos os kan du være tryg

Et besøg hos os skal altid være en god oplevelse.

Høj kvalitet og faglighed

Vi bestræber os på, at levere høj kvalitet og faglighed.

Dine ønsker og behov i fokus

Dine ønsker og behov er altid i fokus, når du har et tandlægebesøg.

Vores kunder er glade for os - hør hvad de mener om os​ her

Vi lægger vægt på glade og tilfredse kunder. Derfor har vi stor fokus på trygge rammer, høj kvalitet og faglighed samt at du er i centrum.

"Vildt professionelle mennesker"

SÅ dygtige og søde! Vildt professionelle mennesker der gøre deres job til kæmpe UG! Sætter en ind i tingene, og fortæller og forklare og giver råd og tips! Kæmpe ros herfra både fra kæresten og jeg som selvfølgelig begge er tilknyttet jer. Anbefaler til alle!

Louise Andersen

"God tandklinik og flink personale"

Rigtig god tandklinik og så er de også meget flinke.
​Er kommet der siden 60'erne.

Peter Heisenberg

"Nærværende og dygtige"

Kan varmt anbefale Lone og hendes dejlige personale; nærværende, dygtige og på alle måder en god oplevelse for krop og sjæl

Titte Birgitte Randvig

Følg med på de sociale medier og hold dig opdateret.

white-facebook-circle-fill

Klinikken har igen åben for patienter

Der er igen åbent for behandling på klinikken og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi har helt styr på hygiejne og værnemidler.

Vi åbner lige så stille op og vi kontakter alle dem som har fået aflyst deres tid. Da det er en stille oplukning kan åbnings- og telefontiden variere.


Husk at det kun er sunde personer som må møde på klinikken og kun med forudgående aftale. Desuden er det vigtigt at man ikke kommer før aftalt tid så vi har mulighed for at tage jer direkte ind på klinikken.

Kontakt os i telefontiden mellem kl. 8.00 - 12.00.​

Vores behandlinger

Brug for en tandlæge?

Ring til klinikken

86 15 51 05

Åbningstider

Mandag: 8-15

Tirsdag: 8-17

Onsdag: 8-14

Torsdag: 8-17

Fredag: 8-15

Daglig telefontid er fra 8.00 - 12.00.

TANDLÆGERNE VIBORGVEJ 113 ApS
​Viborgvej 113, st. tv., 8210 Århus V - Rutevejledning

CVR: 35397280